Al Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Kimya Eğitimi Lisansüstü 2. Grup Öğrencilerinin Ana Bilim Dalımızdaki Eğitim Programı Tamamlandı
12 Nisan 2022 | 16:36

Kazakistan Al Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi (Al-Farabi Kazakh National University) ile Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Kazakistan’da kimya eğitimi alanında yüksek lisans yapan 6 öğrenci 28.03.2022-08.04.2022 tarihleri arasında Gazi Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı’nda; Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yücel Gelişli, Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Akkuş ve Prof. Dr. Nusret Kavak’ın sorumluluğunda eğitim, araştırma ve inceleme faaliyetlerine katılmışlardır. 
Eğitim programında; bilimsel araştırmada izlenecek adımlar, literatür taraması, bilimsel araştırma ve etik, tez ve makale yazım aşamaları, kimyanın bilgi yapısı ve anlamlı öğrenme, kimyada bilgi iletişim teknolojilerinin önemi ve kullanılması, pedagojik alan bilgisi, STEM, model tasarlama, kimya öğretiminde kullanılan öğretim yöntem ve tekniklere odaklanılmıştır. Katılımcılar lisans ve lisansüstü öğrencileri ile derslere katılmışlardır. Eğitim programı 08.04.2022 tarihinde katılımcılara katılım sertifika belgelerinin verilmesiyle sona ermiştir.
 

Program resimleri-1 Program resimleri-1 Program resimleri-1 Program resimleri-1 Program resimleri-1
background image