Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında uygulama okullarıyla toplantı yapıldı
11 Kasım 2022 | 11:59

Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında işbirliği içinde çalıştığımız Cumhuriyet Fen Lisesi ve Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarının değerli yönetici ve öğretmenleri ile 10 Kasım 2022 saat 20:00 de çevrim içi bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Öğretmenlik Uygulamasının işleyişi hakkında paydaş görüşlerine, dilek ve temennilere yer verildi. Ayrıca Ana bilim Dalımızın akreditasyon süreci ile ilgili kendilerine bilgilendirme yapıldı. Toplantıya katılan Ana Bilim Dalı öğretim elemanlarımıza ve uygulama okulları yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında uygulama okullarıyla toplantı yapıldı-1 Öğretmenlik Uygulaması dersi kapsamında uygulama okullarıyla toplantı yapıldı-1