18 Mayıs 2023 | 18:00

Dekanlığımız tarafından 2023 yılı içerisinde EPDAD Program Akreditasyonu Belgesi alan altı lisans programımız için sonuç değerlendirme toplantısı düzenlendi. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR,  Fakültemizin Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR ve koordinatör yardımcısı Arş. Gör. Dr. Aysun ÖZTÜRK yönetiminde ilgili programların ana bilim dalları başkanlarının ve temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı 18.05.2023 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonunda yapıldı.

Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR’ın açış konuşmalarıyla başlayan toplantıda Fakültemizin Akreditasyon Komisyonu ve 2023 Yılı içerisinde 3+2 yıllık EPDAD Program Akreditasyonu Belgesi almaya hak kazanan Arap Dili Eğitimi, Felsefe Grubu Eğitimi, Kimya Eğitimi, Müzik Eğitimi, Okul Öncesi Eğitimi ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalları Başkanları ve temsilcileri EPDAD Değerlendirme raporlarında yer alan güçlü ve iyileştirmeye açık yönleri değerlendirdi. İyileşmeye açık yönlerin geliştirilmesi, güçlü yönlerin sürdürülebilirliğinin sağlanması ve bundan sonra yapılacak çalışmalar için eylem planları hazırlanması hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Haber-1